Freeflymalin

New hairstyle! :)

Idag är en bättre dag! Vad är inte bra efter 12 timmars sömn liksom? Har möjligen lite huvudvärk men ska ta en timmes PW nu, det brukar göra susen. 

En av de bättre sakerna med att vara en fitness-atlet är alla skönhetsgrejer som man fixar med inför tävling. Som ögonfransar, naglar, hudvård för att färgen ska sitta som bäst. 
Och nästan viktigast av allt: Håret! Jag har faktiskt struntat lite i håret senaste tävlingarna. Jag har typ klippt mig bara. För jag trivs inte i extensions, tycker bara det är meckigt, ser fake ut, oroar mig för att fästena syns, jobbigt att tvätta håret, tar evighet att torka skiten. Det är tort och sprött och tovar ihop sig. Visst hade jag gärna haft ett långt fint hårsvall på scenen, men nackdelarna vägde tyngre än det. 
Men nu är det ju SM. Sveriges största tävling. Och även om jag skrev sådär här ovan... Så älskar jag långt hår och önskar inget hellre än att jag hade naturligt tjockt långt fint hår. Men det har jag inte! Så jag tänkte, okej för denna gången då. 
... Och vilken jäkla tur det, för jag blev sjukt nöjd denna gången! Till skillnad från när jag haft extensions tidigare. Håret är helt underbart mjukt och kvalitén är verkligen super! Jag hade gett upp hoppet om att det fanns såhär underbart löshår med den här kvalitén! Idag vaknade jag på morgonen, gick upp, och borstade ut håret. Sen kände jag mig som en prinsessa. Redo att möta dagen. No make up needed. Så otroligt skön känsla. Hemligheten bakom detta lyckade drag heter Swedish Natural och de har sin salong vid tekniska högskolan i sthlm, men man kan köpa deras fantastiska hår på deras webshop (www.swedishnatural.se). Jag var dock på deras salong och satte i det, och risken finns att jag nu blivit beroende av att ha löshår ;p. 
En annan rolig grej var att paradise hotell Paow var där och fixade håret samtidigt, så himla rolig och trevlig tjej! Hon satte i 60cm extensions, det ska jag göra nästa gång, så sjuuukt snyggt.
Tackvare Swedish Natural känner jag mig verkligen som en ängel och har aldrig känt mig mer redo för scenen är jag gör just nu, 6 dagar innan. SM here I come!