Hårförlängningar

Håret & metoder

Salong Swedish Natural är en av Sveriges ledande inom hårförlängningar. Vi anväder oss endast av 100% äkta europeiskt remy hår av hög kvalité, vilket är den bästa typen av löshår för hårförlängningar och ger ett mycket naturligt utseende som är starkt, mjukt och trasselfritt. Löshåret  är så pass mjukt och i bra kvalité att det passar alla hårtyper även skandinaver. Det går att platta, locka och styla helt enligt ditt önskemål utan att kvalitén försämras. Vi arbetar med bland de bästa hårleverantörerna och kan leverera äkta hår till bra pris, därför är vi Sveriges mest prisvärda alternativ inom löshår!

Vi har alla olika nyanser på lager, därför behöver man inte komma in på en konsultation innan. Det är bara att komma in på salongen så kan du göra en hårförlängning direkt på plats.

Beroende på din naturliga hårväxt, bör din hårförängning hålla i upp till 3-4 månader innan det behöver förnyas. Du kan platta, locka och borsta håret precis som vanligt.
Vi kan även lägga till färgblandningar för att skapa mörka och ljusa toner för bästa resultat.

Metoder vi använder är TEJP, MICRORINGAR OCH KERATINVAXSMETODEN. Läs mer om våra metoder HÄR

Inför din hårförlängning

På salongen går vi igenom vilken metod du vill använda och vad vi rekommenderar för din hårtyp. Kom med rent hår och hoppa över balsamet, ha inga som helst produkter i håret. Klipp aldrig håret innan en hårförlängning då de skapar skarpa kanter som försvårar ett naturligt resultat. Se till att du har färgat håret innan eller hos oss innan vi sätter i håret, gör ingen färgning efter hårförlängningen.

 

Ta ut extensions

Håret ska vara rent och torrt och ska helst tas ut hos oss på salongen.

 

Skötselråd av löshår & hårförlängningar

 • Schamponera inte ditt löshår mer än nödvändigt då det torkar ut löshåret
 • Använd endast våra skötsel- och stylingprodukter och följ våra rekommendationer för längre hållbarhet. Dessa produkter är speciellt anpassade för löshår.
 • Använd inte hårvårdsprodukter som innehåller alkohol, silikon, fett eller oljor nära fästena då dem kan släppa.
 • Sov, träna och sporta alltid med håret flätat.
 • Använd en bra inpackning, vi rekommenderar Swedish Naturals egna inpackningar.
 • Lufttorka gärna håret eller använd en fön med låg värme.
 • Använd Swedish Naturals specialborste som är gjord för hårförlängningar.
 • Red alltid ut håret innan du duschar och borsta aldrig ett blött hår.
 • Vid trassel, undvik att rycka och slita i håret eftersom det kan skapa att fästena lossnar.
 • Se över eventuella fästen så att inte tovor uppstår i hårbotten.
 • Börja med att borsta löshåret nerifrån och arbeta dig uppåt.
 • Löshåret är redan färgat och behandlat och vi avråder dig från all färgning, toning eller annan kemisk påverkan på håret. Detta sker på egen risk.
 • Sol, vind och vatten sliter på ditt hår. Bada inte i havs- eller klorerat vatten och ha det flätat vid tillfällen då du känner att vädret påverkar.
 • Klorvatten kan göra att blont löshår blir missfärgat eller även kopparfärgat därför rekommenderar vi att tvätta håret med flaskvatten när man är utomlands. Även när du duschar håret i en dusch utomlands kan det finnas koppar i kopparrören som kan göra ditt blonda hår rött. Tvätta alltid håret med flaskvatten utomlands.
 • Du kan locka, platta och styla ditt hår precis som du vill. 

Var noga med att alltid följa våra rekommendatione och våra skötselråd. Det är normalt att någon slinga kan släppa direkt och det kan bero på flera olika omständigheter. Se alltid till att följa skötselråden, extensions kan aldrig bli lika bra som ditt naturliga hår som sitter fast i rötterna. Om något känns fel, kontakta oss omgående där vi går igenom hur slingorna sitter och hur håret har vårdats. För reklamation av hårförlängning skall detta ske omgående från att hårets satts i där en beskrivning görs om vad som är fel, vi bokar upp ett möte där vi tillsammans går igenom hur skötseln skett och hur håret sitter.


Hållbarheten för ditt löshår beror på hur du skött det. Använd endast Swedish Naturals egna rekommenderade produkter för bättre och längre hållbarhet. Dessa produkter är speciellt framtagna för löshår.

 

Garanti med Swedish Naturals hårvårdspaket

För att våra kunder ska känna sig lugna och säkra erbjuder vi garanti på hårförlängningen om du handlar Swedish Natural  hårvårdspaket som innehåller schampo, balsam, olja och håtborste.
Garantin innebär, om du tappar slingor så sätter vi tillbaka dem vid ett tillfälle utan kostnad, detta ifall du har sköt håret efter skötselråden och använt endast våra skötsel- och stylingprodukter och följt våra rekommendationer.

Spara slingorna du tappar.

 

HÄR kan du läsa frågor och svar om hårförlägningar