Pernilla Wahlgren

I dag har jag varit på Jasmines Hair  på Valhallavägen 55 och tagit ut mina gamla extensions och satt i nya.

Sedan jag var där sist har fina Jasmine fött en liten flicka!  Hon var dock hemma med mormor nu, så henne fick jag tyvärr inte träffa idag. Men Jasmine själv var fräsch som en nyponros! Fast det var hon å andra sidan veckan innan hon skulle föda också..! :)

Inte vi klippte till det , försökte Jasmine övertala mig att behålla det lite längre, men den gubben gick inte. Längre än så här vill jag inte ha det. :-)  Men jag är SÅ nöjd med resultatet  även denna gång!

Jag är nämligen en ”pillare”, så för mig är det oerhört viktigt att den som sätter i håret använder rätt lim så att det inte blir hårda och vassa ”kanter” på limmet.  Det har nämligen hänt tidigare och då pillar jag så mycket att jag sliter loss mitt eget hår , vilket INTE är bra….

Hos Jasmine använder man sig av italienskt  keratinvax som håller bäst och är skonsammast mot håret.   Silikonlim däremot som vissa salonger använder är svårt att ta bort och kan skada ditt naturliga hår, och det är därför hårförlängning får ett dåligt rykte.