Vilken metod passar dig bäst?

Microringar

Microringmetoden en skonsam metod för håret som varken kräver, vax eller övriga kemikalier. Man klämmer fast fästet med en tång, utan värme. Fästena är små och smälter in i håret då vi använder en liknande färg på ringarna som matchar din egen hårfärg . Denna metod kan göras på dem flesta typer av hår, dock undviker vi att göra detta på dem som har tunnare hår på sidorna och dem som har tunt blont hår. Ringarna finns i olika färger för att matcha ditt eget hår och är täckta med silikon som ger skydd för håret. Ringarna kläms ordentligt på plats och glider inte ur även under de mest krävande aktiviteter. Vi har hårslingor som är fördelade på 1 gram.

Keratinvax

Keratinvaxslingor är den mest använda metod. Vi använder Italiensk keratinvax som är bästa och skonsammaste alternativet för håret. Vårt keratin vax innehåller 90% keratin och 10% vax. Keratin är ett naturligt protein som inte skadar ens eget hår. Det är skonsamt för håret och lätt att sätta in och ta bort till skillnad från många andra typer av lim, som tenderar att vara silikonbaserade. Silikonlim är svårt att tas bort och kan skada ditt naturliga hår, det är därför hårförlängningar får ett dåligt rykte! Denna metod kan göras på alla hårtyper. Man värmer på keratinet och sedan rullar man och pressar det runt din egna hårslinga. Vi har hårslingor som är fördelade på 1 gram. I vissa fall kan man fördela fästena ytterligare och sätta dem där det är tunnare hår.

Clip-on

Denna metod är perfekt för dig som vill göra något snyggt för en kväll eller bara ha det vid något speciellt tillfälle. Det går snabbt att sätta i och enkelt att ta ur, inga konstigheter. Dina clips kommer i 6 delar med färdig sydda clips som du fördelar där du vill ha dem. Detta sliter självklart minimalt på håret om du endast använder ditt Clip-on sett några gånger i veckan.

Hårtrens

Hårtrens är ett bra alternativ om man är duktig på att sy ihop sitt egna skräddasydda clip-on set. På detta sätt får du ett helt eget anpassat Clip-on. Då kan du sy ihop flera delar för att få den tjocklek du vill åstadkomma och göra delarna så långa/korta du vill.

Såhär gör du:

1. Du behöver 1-2 packet hårträns, tråd, nål och sax.

2. Mät först hur långa delar du behöver beroende på vart du vill ha dem på huvudet. Se till att du alltid har två lika långa bitar för att sedan sy ihop dem.

3. Sätt dem kant i kant och sy ihop dem.

4. Sy sedan dit clipsen där du vill ha dem. Exempelvis kan du använd 4 clips för 20 cm remsa, 3 clips för 13 eller 15 cm remsa och 2 clips för en 6,5 cm remsa.