Fransförlängning

Hos oss får du dina drömfransar.

Swedish Natural fransförlänging är en revolutionerande produkt på marknaden som ger dig som fransstylist obegränsade möjligheter till perfekta resultat. Vår filosofi grundar sig i tron på hög kvalitet och senaste inom fransar.

Våra fransstylister och system gör att du kan ha ögonfransförlängning kontinuerligt som endast kräver underhåll var 3-5 veckor utan att orsaka några skador på dina naturliga fransar. Vårt professionella team kommer att skräddarsy din fransförlängning för just dig, skapa en look som passar dina ögon och ansiktsform.

Introduktion

Ögonfransförlängning, även känd som permanent lös ögonfransar eller semi permanenta ögonfransförlängningar och är den senaste trenden som har svept över skönhetsindustrin och har blivit en favorit hos många kändisar.

Själva behandlingen är smärtfri och omfattar syntetiska fransar som appliceras direkt på varje enskild frans.

Swedish Natural erbjuder en mängd olika längder, tjocklekar och böj på fransarna så att du kan välja exakt den ”look” du vill uppnå. Detta kan vara allt från en subtil förbättring till en full på ”falsk lash” effekt. Våra permanenta lös ögonfransar och semi permanenta ögonfransförlängning är lämplig för alla åldrar och gör så att man även får en anti-age look för äldre damer vilket ger en illusion av lyft- och definierade ögonen. Fransarna som används är svarta eller bruna och ger en mascaraeffekt, upp till 200 % mer längd samt volym och är helt vattentät.

Varför välja Swedish Natural

Vår prioritet är först och främst alltid att se efter våra kunders naturliga fransar.
Våra fransstylister har flera års erfarenhet och jobbar endast med fransförlängningar dagligen, det gör att vi kan erbjuda dig en säker och hög kvalitativ service.
Alla i vårt team genomgår omfattande grundutbildning mer än 2 månader följt av pågående utbildning i nya produkter och tekniker.

En kort konsultation sker vid första besöket för att förstå vad du som kund vill uppnå.
Vi kikar på dina naturliga fransar och bestämmer tillsammans längd och tjocklek på fransförlängningen som inte kommer att skada dina naturliga fransar.

Singelfransar

innebär att fransstylisten endast applicerar en enda frans per fullvuxen, naturlig frans kunden har vid själva behandlingstillfället. På så vis är metoden helt smärtfri och skadar inte de egna fransarna. Singelmetodern ger en väldigt naturlig look 

Volymfransar

Volym applicerar man supertunna fransar där man sätter 2-7 st lösfransar på kundens egen frans, istället för en lösfrans, vilket ger en fantastisk fyllighet. Man kan även mixa singel och volymfransar helt beroende vad man har för önskemål om slutresultat.

Fransens livscykel och applikation

Precis som håret på huvudet så tappar man sina fransar. En genomsnittlig frans har en livscykel på 2-3 månader som man sedan tappar för att en ny frans kommer ut i hårsäcken.
Om man gör en fransförlängning helt korrekt så ska ingen frans sitta ihop med en annan och de ska aldrig röra huden. Lös fransarna ska alltså sitta en och en på en riktig frans. Detta gör att fransarna helt fritt kan växa i sin egen takt och lossna när det är dags. När en frans når slutet av sin livscykel kommer den att lossna tillsammans med förlängningen, en ny frans kommer att växa på samma ställe. Det är därför förlängningar kan bäras regelbundet, så länge man följer skötselråden.

Hoplimmade fransar

Om man inte gör en fransförlängning korrekt kan flera problem uppstå.
Om istället flera fransar skulle sitta hoplimmade skulle därmed flera fransar lossna tidigare av tyngden.
Det kan även resultera i att de naturliga fransarna blir böjda och i sämre kvalité
Fransarna kan inte växa ordentligt om flera fransar skulle sitta ihop.

Behandlingen

Första gången du kommer på en fransförlängnig hos oss går vi tillsammans igenom ditt önskemål med form, volym och design i samråd och rekommendation från fransstylisten. Vi kikar på dina naturliga fransar och bestämmer tillsammans längd och tjocklek på fransförlängningen.
Behandlingen börjar med att fransstylisten skyddar dina underfransar innan applicering. Singel eller volym fransar appliceras på var och en av dina egna fransar för ett naturligt utseende. Vi erbjuder flera olika längder och tjocklekar, vilket ger dig friheten att bestämma själv.
Behandlingen för ett nytt set tar ca 1,5 timme till 2 timmar därefter görs en påfyllning av fransarna ungefär var tredje vecka.

Fransförlängningen håller i ca 5 veckor beroende på var de naturliga fransarna befinner sig i sin livscykel. En naturlig franslivscykel varar ca 2 månader, sedan faller den av naturligt och en ny frans växer ut. Påfyllning rekommenderas efter ca 3 veckor.

Inför besöket

Tvätta bort allt smink kvällen innan och se till att du inte har någon krämer eller oljebaserade produkter runt ögonen under behandlingen.

Efter behandling

Tvätta inte ögonen de närmaste 24 timmarna efter behandlingen
Utsätt inte dina nygjorda fransar för värme, så som exempelvis bastubad och ånga, detta för att ge limmet tid att härda till 100 %.
Undvik all kemisk påfrestning som exempelvis ögon-makeup, remover, fransfärg etc.
Gnugga inte i ögonen!

Att tänka på när du har fransförlängning och Skötsel

Undvik Exponering av värme, ånga, bastu eller friktion. Låt bli att gnugga ögonen och var försiktig när du tvättar ansiktet
Tvätta och rengör ögon och fransar med tvål och vatten
Använd oljefri remover finns att köpa på salongen och en fransborste som används under rengöringsprocessen.
Undvik att bada i klor.
Använd inte mascara, eller annat smink nära fransarna.
Undvik att ta i fransarna, dra aldrig i en frans då din egen frans kan lossna med den.
Undvik att få krämer eller oljor på eller nära dina fransar.
Använd inte ögonfransböjare.
Borsta fransarna med en fransborste som du kan köpa hos oss.

Man måste tänka på att även där alla fransar är separerade och rätt satta, förekommer det naturligt slitage när man har en fransförlängning. Fransarna är längre än de naturliga fransarna. Man bör helt enkelt vara extremt försiktig.

Vi rekommenderar att kunderna använder Swedish Naturals rengöringsborste och fransskum används tillsammans för bästa skötsel. Rengöringsborsten är designad för att du lätt kommer åt överallt när du gör rent dina fransar.
Swedish Naturals Fransskum är mild antiseptisk och antibakteriell tvätt som rengör fransarna på djupet.

Vanliga frågor

Ja, man kan vara allergisk mot allt. Dock är det mycket ovanligt.

Swedish Natural erbjuder en behandling som förlänger, fyller och ger naturligt och fint böj på dina ögonfransar. Fransarna appliceras genom en noggrann process där en frans appliceras på en av kundens naturliga fransar med svart lim som gör fransarna mörkare, längre och fylligare. De är halvpermanent vilket innebär att de kan bäras 24/7 och kunde behöver inte besväras med att bära mascara.

Fransarna är gjorda av ett syntetiskt polyestermaterial.

Fransarna håller lika länge som den naturliga franscykeln som lös ögonfransen sitter fast på, förutsatt att kunden följer korrekt skötsel och eftervård. Alla naturliga fransar befinner sig på olika stadier av sin livscykel och därför tappar man dem vid olika tidpunkter som sen ersätts med en ny naturlig frans.

Swedish Naturals fransförlängning kan man bära på en kontinuerligt basis dock kräver det underhåll var ca 3-4 vecka. Man kan även göra en fransförlängning för ett speciellt tillfälle, fest, bröllop och som man låter falla av med tiden av sig själv. Våra fransstylist team på salongen tar även bort fransförlängningar på säkraste sätt.

Det är inte nödvändigt att färga fransarna innan en fransförlängning.  Limmet som används samt fransarna är svarta vilket ger en mörk finish på resultatet.
Skulle dock dina fransar vara jätte bleka kan vi rekommendera att man färgar dem innan behandlingen, det kan ge en fylligare ”look”.
Ska man färga fransarna bör det ske 24 timmar innan en behandling eftersom det kan göra att limmet inte fäster sig.

Behandlingen tar vanligtvis 1 timme till 1.5 timmar för ett nytt sätt.
Vi har 2 olika slags påfyllningar snabb påfyllning 30 minuter och stor påfyllning
45 min – 1 timme.

Behandlingen är helt smärtfri och så avkopplande att många kunder somnar under behandlingen.
Man ligger ner på en skön massage bänk med slutna ögon medan en av våra duktiga fransstylister sätter en lös ögonfrans på en av dina naturliga fransar i taget.

Absolut! Vi går först igenom med kunden vad önskan är och kikar på kundens ögonform och fransar för att göra en bedömning.
Förlängningarna kommer i varierande längder, tjocklekar och böj därför kan våra fransstylister skräddarsy en fransförlängning som passar just dig och det utseende du vill uppnå.

.

Absolut! Vi har många kunder som har linser och oftast är det bekvämare för linsbärare att ha fransförlängning då dem inte får mascara i ögonen.
Vi rekommenderar att man tar av sig linserna innan behandlingen men kan sättas i direkt efteråt.

Nej, så länge man följer korrekt skötsel och eftervård.

Swedish Natural fransförlängningar är fästa direkt på en naturlig frans 1mm från basen så att den inte kommer i kontakt med huden. Detta innebär att det inte påverkar den naturliga franscykeln och gör det möjligt för den naturliga fransen att växa och falla ut som vanligt, orsakar ingen skada alls.

.

Ja, det är speciellt framtagen för att användas runt ögonen och tillverkade i syd Korea. Dina ögon ska vara slutna under hela behandlingen och fransstylisten sätter limmet endast på dem naturliga fransarna som inte kommer att röras vid kundens hud.

Ja. Fransförlängningen tas bort hos oss på salongen. Man ska inte ta bort dem själv då det kans orsaka skador på dem naturliga fransarna om man inte tar bort dem korrekt.

I stort sett alla kan göra fransförlängning. Det enda kravet är att man har egna fransar att fästa förlängningen på.

Följ oss på Instagram

No images found.