Hårinformation

Salong Swedish Natural anväder sig endast av 100% äkta Remy hår av hög kvalité till sina hårförlängningar, vilket är den bästa typen av hår och ger ett mycket naturligt resultat som är starkt, mjukt och trasselfritt. Håret är så pass mjukt och i bra kvalité att det passar alla hårtyper även skandinaver. Det går att platta, locka och styla helt enligt ens egna önskemål utan att kvalitén försämras.

Vi arbetar med bland de bästa hårleverantörerna och kan leverera äkta hår till bra pris, därför är vi Sveriges mest prisvärda inom löshår. Vi kontrollerar varje leverans att den uppfuller den kvalité kunden efterfrågar. Bra kvalité till lågt pris!

Vi har alla olika nyanser på lager därför måste man inte komma in på en konsultation innan. Beroende på din naturliga hårväxt, bör dina förlängningar hålla i upp till 3-4 månader innan det behöver förnyas. Du kan platta, locka och borsta håret med hårförlängningen. Vi lägger även  till färgblandningar för att skapa mörka och ljusa toner för bästa resultat.


Swedish Naturals Original hairline

100% äkta  mänskligt hår till ett bra pris.
Indiskt löshår finns i en mängd olika typer som ofta inkluderar tunt, tjock, rak, vågig och lockig. Indiskt hår är oftast hår som aldrig har färgats eller behandlats, håret är ofärgat svart från början och inte behandlat, så kallat  jungfru hår. Dock, måste det indiska håret fortfarande genomgå viss typ av kemisk process efter att det donerats för att få dess textur och färg att likna europeiska håret. Många indiska kvinnor donera (offrar) sitt hår som ett tack när de gifter sig, en kulturell symbol.
Vårt original hår har grövre hårstrån och kommer rakt med visst självfall.
Du kan locka, platta och styla ditt hår precis som du vill.

Swedish Natural Exclusive hairline

Ryska kvinnor som donerar sitt hår är oftast inte kemiskt behandla så kallat jungfruhår.
Europeiska och ryska håret har ett mindre utbud av längre hår och därför är oftast högre i pris. Håret är 100% äkta mänskligt Remy hår från olika delar av Europa, har finare hårstrå, mjukt och trasselfritt.
Håret kommer i rak eller vågig och finns i en mängd olika färger och texturer för att få ett så naturligt resultat som möjligt.
Europeiskt hår är ljusare i färgen från början än det indiska håret och därför inte lika behandlat.
Håret är rakt med visst självfall.
Du kan locka, platta och styla ditt hår precis som du vill.