Metoder

Microringar

Microringmetoden en skonsam metod för håret som varken kräver, vax eller övriga kemikalier. Man klämmer fast fästet med en tång, utan värme. Fästena är små och smälter in i håret då vi använder en liknande färg på ringarna som matchar din egen hårfärg . Denna metod kan göras på dem flesta typer av hår, dock ska man undvika denna metod om man har tunnare hår på sidorna och dem som har tunt blont hår. Ringarna finns i olika färger för att matcha ditt eget hår och är täckta med silikon som ger skydd för håret. Ringarna kläms ordentligt på plats och glider inte ur även under de mest krävande aktiviteter. Vi har hårslingor som är fördelade på 1 gram.

Kreatinvax

Keratinvaxslingor är den mest använda metod. Vi använder Italiensk keratinvax som är det bästa och skonsammaste alternativet för håret. Vårt keratin vax innehåller 90% keratin och 10% vax. Keratin är ett naturligt protein som inte skadar ens eget hår. Det är skonsamt för håret och lätt att sätta in och ta bort till skillnad från många andra typer av lim, som tenderar att vara silikonbaserade. Silikonlim är svårt att tas bort och kan skada ditt naturliga hår, det är därför hårförlängningar får ett dåligt rykte!
Denna metod kan göras på alla hårtyper.
Man värmer på keratinet och sedan rullar man och pressar det runt din egna hårslinga. Vi har hårslingor som är fördelade på 1 gram. I vissa fall kan man fördela fästena ytterligare och sätta dem där det är tunnare hår.

Tape Extensions

Tejp metoden är ett utmärkt val för tunnhåriga. Det är även ett bra val för den som vill testa hårförlängning för första gången. Färdigtejpade bitar som är transparent och ser precis ut som hårbotten. Denna tejp är speciellt anpassad för att fästa i kundens hår och inte alls skadlig.

Har blivit en väldigt populär metod dels på för att den är väldigt skonsam och passar allt från tjockt hår till tunnare hår och att metoden är enkel att sätta i, ta ur
av 100% äkta mänskligt Remy hår från olika delar av Europa, har finare hårstrå, mjukt och trasselfritt. Hela hårets så kallade fjällskikt är intakt, samt att alla hårstrån är vända åt samma håll. Europeiskt hår är ljusare i färgen från början än det indiska håret och därför inte lika behandlat. Håret är rakt med visst självfall. Du kan locka, platta och styla ditt hår precis som du vill.Rengöringsborsten är designad för att du lätt kommer åt överallt när du gör rent dina fransar.
Hållbarheten: Är allt från 6- 8 veckor innan det är dags att sätta om tejp löshåret.

Clip-on / Clip-in Extensions

Denna metod är perfekt för dig som vill göra något snyggt för en kväll eller bara ha det vid något speciellt tillfälle. Det går snabbt att sätta i och enkelt att ta ur, inga
konstigheter. Dina clips kommer i 6 delar med färdig sydda clips som du fördelar där du vill ha dem. Detta sliter självklart minimalt på håret om du endast använder ditt Clip-on sett några gånger i veckan.

Flip-in Extensions

Löshåret är fäst i en tunn, stark osynlig tråd som är formad som ett hårband. Tråden kan justeras så ditt löshår passa just dig perfekt! Flip-in Hair extensions är en nyare variant på hårförlängning. Nu kan du får längre och tjockare hår utan att skada ditt egna hår. Den stora fördelen med Flip-in hair är att du inte behöver spendera timmar med att fästa håret. Flip-in tar mindre än en minut att fästa och en sekund att ta ur. Löshåret fästs till ditt huvud iställt för ditt hår därför skadas inte ditt hår.

Hårträns

Hårtrens är ett bra alternativ om man är duktig på att sy ihop sitt egna skräddasydda clip-on set. På detta sätt får du ett helt eget anpassat Clip-on. Då kan du sy ihop flera delar för att få den tjocklek du vill åstadkomma och göra delarna så långa/korta du vill.